Ik weet als geen ander dat IT voor uw bedrijfsvoering een vitaal onderdeel is. Zonder IT geen business. Ergens voor staan klinkt goed. Maar hoe krijgt dat in praktijk vorm en inhoud? Waar gaan wij voor? Wat is onze visie? Vanuit Fijnaart ga ik met 101% passie voor onze klanten. Dit om alle IT-zorgen uit handen te nemen. Dat doe ik met heldere taal, door inzicht te verlenen en IT een aantoonbaar winstpunt laten zijn in uw organisatie.

Mijn aanpak:
Ik ben gespecialiseerd in het verlenen van computerhulp en computer reparatie in de meest brede zin van het woord. Dit houdt in dat ik op locatie computerproblemen verhelp voor particulieren en bedrijven. Natuurlijk kunt u ook ten alle tijden uw computer of laptop bij mij langsbrengen voor reparatie, updates en/of virus verwijderen en data recovery.
Mijn visie:
Ik sta voor mijn belofte: de zorgt dat uw ICT werkt. Altijd!. Wij weten als geen ander dat ICT voor uw bedrijfsvoering een vitaal onderdeel is. Zonder IT geen business. Ergens voor staan klinkt goed. Maar hoe krijgt dat in praktijk vorm en inhoud? Waar gaan wij voor? Wat is onze visie? Vanuit Fijnaart ga ik met 101% passie voor mijn klanten. Om alle IT-zorgen uit handen te nemen. Dat doe ik met heldere taal, door inzicht te verlenen en IT een aantoonbaar winstpunt laten zijn in uw organisatie.
Mijn passie: 
Vanuit mijn passie voor mensen en de wereld van de IT, focus ik mij op deelgebieden waar ik kansen zie. Kansen tot groei, tot ontwikkeling en tot innovatie, zoals application development en information management. Hierin werk ik met middelgrote gespecialiseerde partijen die voorop willen lopen in hun markt. Met deze mensen vormen wij een TEAM voor grote en kleine klanten en werken we in de volledige breedte van alle IT-functies.