Diensten

Hardware
reparatie


Onze technische dienst voert diverse reparaties uit aan systemen. Van het repareren van de hardware tot het upgraden dan wel ombouwen van het systeem.

Het is ook mogelijk om uw notebook in te leveren ter reparatie.
Wij kunnen de voedingsaansluiting opnieuw solderen, beeldschermen vervangen, geheugen uitbreiden en vervangende accu's en adapters leveren.

Meer

Software
installatie


U wilt nieuwe software aanschaffen maar u ziet tegen de installatie op, of het gaat om een grote overstap van oude naar nieuwe software. wij kunnnen u hier bij helpen.Vaak wordt er door software leveranciers een nieuwe versie of update gestuurd en wordt er verwacht dat de klant deze software zelf installeert.Komt men er niet uit, wij kunnen deze klus voor u doen, vanaf het installeren tot het oplossen van eventuele problemen.

Meer

Computer / Server
beheer


Gelukkig is het besef van de noodzaak van deze apparatuur en technologieën alom vertegenwoordigd. 
Er is geen discussie meer met de, doorgaans a-technische, budgethouder over de noodzaak van de aan­schaf van een security infrastructuur. In de context van een bedrijf met een IT infrastructuur voelt de IT manager en zijn meerderen zich veilig vanwege de hoeveelheid zichtbare security hardware die zijn werk doet buiten en binnen de server ruim­te van het pand.

Meer

Web / Server
hosting


We zien vaak instanties waarbij de online applicatie of website
het kloppende hart van het bedrijf vormt.
Echter, is er niet de expertise om dit 100%
up-to-date, veilig en online te houden.
Het vergt te veel tijd of het is simpelweg te ingewikkeld om
het technische verhaal erbij te doen.

Met managed server hosting bent u altijd en overal online!

Meer

 

 

Onze Visie

Vanuit Almere gaan we met 101% passie voor onze klanten. Om alle IT-zorgen uit handen te nemen. Dat doen we met heldere taal, door inzicht te verlenen en IT een aantoonbaar winstpunt laten zijn in uw organisatie.

Disclaimer
Omgaan met privacy
FAQ
Sitemap

Onderhouds momenten

Maandag 14 December
tussen 0.00 - 03.00

Maandag 11 Janari
tussen 0.00 - 03.00

Maandag 15 Februari
tussen 0.00 - 03.00

Wist je dat?

Wist u dat ICT net zoveel energie verbruikt als de luchtvaartsector? Of dat ICT tot soms 60% van het energiegebruik in kantoren voor haar rekening neemt? Door de enorme groei van ICT is het einde dan ook nog lang niet in zicht. Dit is een actueel thema dat elk bedrijf, dus ook dat van u, voor uitdagingen stelt. virtualiseren is een van de technieken die de uitstoot van co2 verminderd terwijl de groei gewoon door gaat in uw bedrijf.

Bel ons!

 • Telefoon:
  +31 (0)6 18401430
 • Email:
  info@uw-helpdesk.nl

 • Adres:
  Leeuwerikstraat 27
  4793 HH Fijnaart Nederland


Copyright © 2015 uw Helpdesk. All Rights Reserved.