ICT is mensenwerk!

ICT is mensenwerk en het beheren van IT infrastructuur moet beter worden geregeld.
In een moderne computerinfrastructuur kunnen we niet zonder geavanceerde apparatuur en software om ongewenst verkeer te kunnen detecteren en tegen te kunnen houden.


 

Gelukkig is het besef van de noodzaak van deze apparatuur en technologieën alom vertegenwoordigd.
Er is geen discussie meer met de, doorgaans a-technische, budgethouder over de noodzaak van de aan­schaf van een security infrastructuur. In de context van een bedrijf met een IT infrastructuur voelt de IT manager en zijn meerderen zich veilig vanwege de hoeveelheid zichtbare security hardware die zijn werk doet buiten en binnen de server ruim­te van het pand.

Onze Visie

Vanuit Almere gaan we met 101% passie voor onze klanten. Om alle IT-zorgen uit handen te nemen. Dat doen we met heldere taal, door inzicht te verlenen en IT een aantoonbaar winstpunt laten zijn in uw organisatie.

Disclaimer
Omgaan met privacy
FAQ
Sitemap

Onderhouds momenten

Maandag 14 December
tussen 0.00 - 03.00

Maandag 11 Janari
tussen 0.00 - 03.00

Maandag 15 Februari
tussen 0.00 - 03.00

Wist je dat?

Wist u dat ICT net zoveel energie verbruikt als de luchtvaartsector? Of dat ICT tot soms 60% van het energiegebruik in kantoren voor haar rekening neemt? Door de enorme groei van ICT is het einde dan ook nog lang niet in zicht. Dit is een actueel thema dat elk bedrijf, dus ook dat van u, voor uitdagingen stelt. virtualiseren is een van de technieken die de uitstoot van co2 verminderd terwijl de groei gewoon door gaat in uw bedrijf.

Bel ons!

 • Telefoon:
  +31 (0)6 81651123
 • Email:
  info@uw-helpdesk.nl

 • Adres:
  Jacobsstaf 24
  1319 DL Almere Nederland


Copyright © 2015 uw Helpdesk. All Rights Reserved.