Over ons.


Onze aanpak

Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van computerhulp en computer reparatie in de meest brede zin van het woord.

Dit houdt in dat wij op locatie computerproblemen verhelpen voor particulieren en bedrijven. Natuurlijk kunt u ook ten alle tijden uw computer of laptop bij ons langsbrengen voor reparatie, updates en/of virus verwijderen en data recovery.


Onze visie

Wij staan voor onze belofte: zorgt dat IT werkt. Altijd. Wij weten als geen ander dat IT voor uw bedrijfsvoering een vitaal onderdeel is. Zonder IT geen business. Ergens voor staan klinkt goed. Maar hoe krijgt dat in praktijk vorm en inhoud? Waar gaan wij voor? Wat is onze visie? Vanuit Almere gaan we met 101% passie voor onze klanten. Om alle IT-zorgen uit handen te nemen. Dat doen we met heldere taal, door inzicht te verlenen en IT een aantoonbaar winstpunt laten zijn in uw organisatie.


Onze passie

Vanuit onze passie voor mensen en de wereld van de IT, focussen we op deelgebieden waar wij kansen zien. Kansen tot groei, tot ontwikkeling en tot innovatie, zoals application development en information management. Hierin werken we met middelgrote gespecialiseerde partijen die voorop willen lopen in hun markt. Voor onze grote wereldwijde klanten werken we overigens in de volledige breedte van IT-functies.

 

Onze Visie

Vanuit Fijnaart gaan we met 101% passie voor onze klanten. Om alle IT-zorgen uit handen te nemen. Dat doen we met heldere taal, door inzicht te verlenen en IT een aantoonbaar winstpunt laten zijn in uw organisatie.

Disclaimer
Omgaan met privacy
FAQ
Sitemap

Onderhouds momenten

Maandag 14 December
tussen 0.00 - 03.00

Maandag 11 Janari
tussen 0.00 - 03.00

Maandag 15 Februari
tussen 0.00 - 03.00

Wist je dat?

Wist u dat ICT net zoveel energie verbruikt als de luchtvaartsector? Of dat ICT tot soms 60% van het energiegebruik in kantoren voor haar rekening neemt? Door de enorme groei van ICT is het einde dan ook nog lang niet in zicht. Dit is een actueel thema dat elk bedrijf, dus ook dat van u, voor uitdagingen stelt. virtualiseren is een van de technieken die de uitstoot van co2 verminderd terwijl de groei gewoon door gaat in uw bedrijf.

Bel ons!

 • Telefoon:
  +31 (0)6 18401430
 • Email:
  info@uw-helpdesk.nl

 • Adres:
  Leeuwerikstraat 27
  4793 HH Fijnaart Nederland


Copyright © 2015 uw Helpdesk. All Rights Reserved.